Keltech Computer Support | keltechcomputers.nl
Winkelwagen (0)
Contact opnemen

REPARATIE SERVICE

automatisering

WebSITE ONTWERP

Automatisering en consult
Webshop ontwerp

Computer reparatie, sofware installatie, virus verwijderen, onderhoud. Eigen service dienst, snel en betaalbaar. Maak direct een afspraak..
 

Met bijna 20 jaar ervaring op ICT vakgebied 
is keltech computer support uw aangewezen partner voor vernieuwing van bedrijfsprocessen.. 

 

Van complete webwinkel met voorraadbeheer
tot professionele landingspagina voor middelbaar en klein bedrijf, ondersteuning voor het gehele..  

Reparatie service

Keltech Computer Support heeft ruim 20 jaar ervaring op gebied van reparatie en onderhoud van computers, laptops en randapparatuur. Sinds enkele jaren kunt u ook bij ons terecht voor reparatie van tablet of smartphone. Onze werkzaamheden worden snel en betaalbaar uitgevoerd. Altijd vrijblijvende prijsopgave vooraf.

 

Wordt uw systeem traag, gebeuren er vreemde dingen op het scherm of vermoed u een virus gedownload te hebben? Onze specialisten weten hier raad mee als geen ander en uw vertrouwde apparatuur werkt spoedig weer als een zonnetje. 

 

Upgraden van een bestaand systeem is momenteel bijzonder populair. Door toepassing van een SSD schijf kunnen de prestaties van een conventioneel systeem met een veelvoud verbeterd worden. Systemen worden stiller en merkbaar stukken sneller. Informeer naar uw mogelijkheden.

Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden met u te bespreken. Daarnaast organiseren wij geregeld seminars en workshops waar wij onze kennis met u delen.

 

 

 

Heeft u advies nodig?

Bel met een product specialist

 

       
Telefoon 0229 - 796 541

Naam  
E-mail  
Bericht  

REPARATIE EN ONDERHOUD